Ejendomsservice

Anlæg omkring bolig- og erhvervsejendomme

Hos Brolægger Amager anlægger vi både brolagte og grønne områder til private boliger og erhvervsejendomme. Ved anlægning af brolagte områder, tilbyder vi blandt andet at anlægge små og store stenterrasser, hyggelige eller rummelige gårdmiljøer samt stisystemer. Brolagte områder er den ideelle løsning til dig, som ønsker funktionelle udendørsarealer, som ikke kræver, at du ofrer megen tid eller penge på vedligeholdelse i fremtiden.

Vi etablerer også grønne områder, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Til private boliger kan vi anlægge alt fra små gårdhaver til store og frodige haver. Vi laver altid vores løsninger i overensstemmelse med dine behov, pladsen til rådighed og din økonomi.

Et skønt udendørsareal kan gøre underværker for en virksomhed, institution eller organisation. Derfor har vi specialiseret os i at tilbyde anlægsløsninger til erhvervskunder. Til erhvervsejendomme kan vi tilbyde grønne områder såsom legepladser til børnehaver, gårdområder til kontorbygninger samt haver, med både planter og træer. Kort sagt, så tilbyder vi holistiske løsninger, hvor vi både anlægger brolagte og grønne områder, men vi tilbyder også separate løsninger, som tager højde for dine behov og ønsker til fremtidig vedligeholdelse.

Modtag et uforpligtende
brolægger-tilbud

Nyt til hus og have

Brolægger Amager - Have Terrasse
Brolægger Amager - Have Sti

Vedligeholdelse i det fri

Er du træt af de daglige pligter?

Brolægger Amager - Ukrudt

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på ejendomsservice

Modtag et uforpligtende
brolægger-tilbud

Modtag et uforpligtende
brolægger-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.