Gartner

Haveservice til privat hjem eller erhverv

Hos Brolægger Amager opfylder vi drømme, så er din drøm en have, som vil gøre naboerne grønne af misundelse? Eller er dit højeste ønske at få anlagt en hyggelig gårdhave, hvor du kan nyde de danske sommeraftener? Uanset hvad du drømmer om, kan vi opfylde selv dine største ønsker. Vi skaber funktionelle løsninger som stenterrasser, bede og havegange, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Størrelsen er ikke afgørende, for vi kan skabe hyggelige terrasser og spændende haver over alt. Vi hjælper dig gerne med at designe en løsning, som passer til netop din have. Med vores løsninger, bliver haven dit nye, udendørs yndlingsopholdssted i din bolig.

Er du virksomhedsejer, oplever du måske, at det kan være svært at finde tid til udendørs vedligeholdelse. Det er der råd for, for til erhvervsejere tilbyder vi ligeledes funktionelle løsninger, specialdesignet efter din virksomheds behov.

Vi har bred erfaring med løsninger til både små og store virksomheder, institutioner og boligforeninger, hvor vi både har anlagt børnevenlige haver og æstetiske sansehaver. Vi garanterer holdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger, som forskønner de udendørs arealer af din virksomhed – til glæde og gavn for dig, dine medarbejdere og kunder.

Modtag et uforpligtende
brolægger-tilbud

Rutinelig plæneklipning efter dit behov

Brolægger Amager - Gartner Plæneklipning
Brolægger Amager - Gartner Hækkeklipper

Beskæring og fældning af træer og buske

Tænker du på udvidelse, anlæggelse eller belægning?

Brolægger Amager - Græs Beplantning

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på haveservice

Modtag et uforpligtende
brolægger-tilbud

Modtag et uforpligtende
brolægger-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.